Galatasaray, Başakşehir karşısında galip!

Galatasaray, Başakşehir karşısında galip!
Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray sahasında karşılaştığı Başakşehir'i 2-0 yenerek ligde üst üste 6. galibiyetini aldı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray sahasında Başakşehir'i...
Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray sahasında karşılaştığı Başakşehir'i 2-0 yenerek ligde üst üste 6. galibiyetini aldı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray sahasında Başakşehir'i konuk etti. Rams Park'ta oynanan mücadeleye etkili başlayan taraf ev sahibi ekip oldu.

Sarı-kırmızılılar baskılı oyununun neticesinde 25. dakikada golü buldu. Barış Alper Yılmaz yaptığı baskının sonrasında kaptığı topla Volkan Babacan'ı mağlup ederek skoru 1-0'a getirdi.

Bu golden 5 dakika sonra Galatasaray bir gol daha buldu. Barış Alper Yılmaz'ın şutunda kaleci Volkan Babacan'dan seken topa düzgün bir vuruş yapan Dries Mertens farkı 2'ye çıkardı ve ilk yarı 2-0'lık skorla tamamlandı.

Galatasaray'da karşılaşmanın ilk yarısında sakatlık geçiren milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu oyuna devam edemeyerek yerini Wilfried Zaha'ya bıraktı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Başakşehir golü buldu. Turuncu-lacivertlilerin 66. dakikada Kaan Ayhan'ın kendi kalesine attığı golle bulduğu gol VAR'dan gelen uyarı sonrasında ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka bir gol olmadı ve Galatasaray sahadan 2-0 galip ayrılan taraf oldu.

Ligde üst üste 6. galibiyetini alan Galatasaray puanını 66 yaptı ve maç fazlasıyla Fenerbahçe'yi geçerek liderliğe yükseldi. 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Başakşehir ise 33 puanla 8. basamakta kaldı.

Galatasaray ligin 26. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile mücadele edecek, Başakşehir ise Kayserispor'u konuk edecek.

Maç sonu üçlüsü Ciro'dan

Mücadelenin ardından sarı kırmızılı takım galibiyeti taraftarlarla kutlarken başrolü Mertens'in oğlu Ciro aldı.

Tribünlere 3'lü çektiren minik Ciro ve Mertens, galibiyeti taraftarlarla kutladı.

Ciro'nun ardından Muslera ve Davinson da çocuklarıyla birlikte 3'lü şova katıldı.