Galatasaray, Martinelli'den gelen yanıtla sarsıldı: İbre yeniden Leao'ya döndü
Galatasaray'ın bir süredir ilgilendiği Arsenalli futbolcu Gabriel Martinelli'den olumsuz geri dönüş aldı. Brezilyalı futbolcu, sarı-kırmızılı takıma transfer olmak istemediğini belirtti.
GAZETE PENCERE - Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın gündemine gelen Gabriel Martinelli cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.
The Athletic'te yer alan habere göre; Arsenal'de forma giyen Brezilyalı yıldız, Galatasaray'a transfer olmak istemediğini sarı-kırmızılı kulübe iletti.
Bu gelişmenin ardından Galatasaray'ın hücum hattı için listedeki diğer isimlere yönelmesinin beklendiği ifade edildi.
Martinelli'den gelen olumsuz yanıt üzerine Galatasaray ibreyi yeniden Rafael Leao'ya kırdı.
İBRE YENİDEN LEAO'YA KIRILDI
Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Galatasaray, Rafael Leão için görüşmelerine devam ediyor. AC Milan, şu ana kadar aldığı en yüksek teklifin 40 milyon euro seviyesinde olması nedeniyle 50 milyon euroluk bonservis talebinde indirime gitmek zorunda kalabilir.
Kaynak:Haber Merkezi