İsmail Kartal iki ismin biletini kesti

İsmail Kartal iki ismin biletini kesti
Ara transfer dönemi öncesi stoper ve kanatlara takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'de takıma bu yıl katılan Ryan Kent ve Joshua King ile yolların ayrılacağı öne sürüldü.Ara transfer döneminde stoper talviyesi yapmayı planlayan...

Ara transfer dönemi öncesi stoper ve kanatlara takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'de takıma bu yıl katılan Ryan Kent ve Joshua King ile yolların ayrılacağı öne sürüldü.

Ara transfer döneminde stoper talviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe'de, önemli bir operasyonda kanatlarda gerçekleşecek. Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; sarı lacivertliler, İsmail Kartal'ın talebiyle iki yabancı hücum oyuncusuyla yollarını ayırma kararı aldı.

Geçtiğimiz yaz bedelsiz olarak kadroya katılan Ryan Kent ile Fenerbahçe'de ikinci sezonunu yaşayan Joshua King'in devre arasında elden çıkarılacağı öne sürüldü.

Forma şansı bulmakta zorlandığı için mutsuz olan Kent takımdan ayrılmaya hazır. İngiliz oyuncunun Sheffield United ile görüştüğü belirtildi.

Sağlığı el verdikçe forma giyen ve görev aldığı maçlarda önemli katkı sağlayan Joshua King'in durumu ise biraz daha farklı. Norveçli, kronik sakatlığı sebebiyle devamlıklık sağlayamadığı için gözden çıkarıldı.

Kent'i kiralık ya da satılık olarak göndermek isteyen sarı lacivertliler, sezon sonunda sözleşmesi bitecek King'e ise anlaşmalı fesih teklifi yapacak.

Sakatlıktan yeni çıkan Cengiz Ünder ve Emre Mor'dan da istenen performansı alamayan Fenerbahçe, bu vedaların ardından kanatlara en az iki takviye yapmayı planlıyor. Transferde yine yabancı oyuncular üzerinde duruluyor.