İsmail Kartal, Manchester City'nin yıldızını istiyor

İsmail Kartal, Manchester City'nin yıldızını istiyor
Ligde liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de İsmail Kartal, devre arasında Manchester City'nin ön liberosu Kalvin Phillips'i gözüne kestirdi.Ajansspor'dan Orhan Gülek'in haberine göre; Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen...

Ligde liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de İsmail Kartal, devre arasında Manchester City'nin ön liberosu Kalvin Phillips'i gözüne kestirdi.

Ajansspor'dan Orhan Gülek'in haberine göre; Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Takımı rotasyonunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, devre arasında takviye yapmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de seri bitti, transfer atağı başladı

Yeni sezona bomba gibi başlayan Fenerbahçe, galibiyet serisine son verdi. Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor’u ağırlayan sarı-lacivertliler, 3-2’lik skorla mağlup oldu. Avrupa maçları dahil olmak üzere sezonu 19'da 19 yaparak başlayan sarı-lacivertliler, zorlu mücadelede galip gelemedi. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe'nin teknik heyeti ve yönetimi, takımın performansını değerlendirdi ve transfer atağına geçti.

Kanarya, Kalvin Phillips'i transfer radarına aldı

Bu sezon şampiyonluk hasretini sonlandırmak isteyen sarı-lacivertli kulüp, Manchester City forması giyen yıldız isme kancayı taktı. ASpor’un haberine göre; Fenerbahçe, Ocak ayında Manchester City forması giyen Kalvin Phillips için harekete geçecek.

Kalvin Phillips çok yönlü

Luan Peres, Alexander Djiku ve Serdar Aziz sonrası art arda gelen sakatlık haberleriyle sarsılan İsmail Kartal, çok yönlü futbolcu istemesinden dolayı Kalvin Phillips uygun aday olarak görülüyor. 27 yaşındaki futbolcu, ön libero bölgesinde oynuyor. Ancak stoper ve merkez orta sahada da forma giyebiliyor.

Phillips, Pep Guardiola'nın gözüne giremedi

Kalvin Phillips, Leeds United forması ile dikkatleri üzerine çektikten sonra 2022'nin yaz transfer döneminde Manchester devine transfer oldu. İngiliz futbolcu için 49 milyon Euro bonservis bedeli ödendi. Ancak Pep Guardiola'nın çok şey beklediği yıldız oyuncu, istenen katkıyı tam anlamıyla sağlayamadı.

Kalvin Phillips'in performansı

27 yaşındaki orta saha oyuncusunun şu anki değeri 28 milyon Euro değerinde. Kalvin Phillips, bu sezon Manchester City formasıyla 7 maça çıktı ancak istediği performansı sergileyemedi.