Kayserispor- Fenerbahçe maçında 7 gol, 2 kırmızı kart

Kayserispor- Fenerbahçe maçında 7 gol, 2 kırmızı kart
Süper Lig 17. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor'u Batshuayi'nin hat-trick yaptığı maçta 4-3 mağlup etti. Evinde ilk kez kaybeden Kayserispor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi bu mağlubiyet ile sona erdi.Derbi öncesi sahaya...

Süper Lig 17. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor'u Batshuayi'nin hat-trick yaptığı maçta 4-3 mağlup etti. Evinde ilk kez kaybeden Kayserispor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi bu mağlubiyet ile sona erdi.

Derbi öncesi sahaya 3 puan için çıkan Sarı-lacivertli takımın gollerini 8. dakikada Cengiz Ünder ve 40, 50 ve 79.(P) dakikalarda Michy Batshuayi atarken Kayserispor'un sayılarını 45+4'te Kemen, 56'da Thiam ve 73. dakikada Cardoso kaydetti.

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi 2 kırmızı kart şoku yaşandı. Kanarya’nın yıldızı Fred 90+8'de, Mert Hakan ise 90+10'da hakeme itiraz ettikleri için kırmızı kart gördü.

Ligde art arda 4. galibiyetini alan Fenerbahçe, böylece pazar günü Kadıköy’de oynayacağı Galatasaray derbisi öncesi hata yapmadı ve puanını 43'e yükseltti.

Bu sezon evinde ilk kez kaybeden ve ligde 7 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Kayserispor ise 29 puanda kaldı.