OKAN BURUK HEYECANI

OKAN BURUK HEYECANI
Galatasaray'da teknik direktör sorunu çözüldü. Sarı kırmızılılar, son olarak Başakşehir'i şampiyonluğa taşıyan Okan Buruk'la el sıkıştı. Sarı-Kırmızılılar, bu hafta içerisinde mevcut Teknik Direktör Domenec Torrent...

Galatasaray'da teknik direktör sorunu çözüldü. Sarı kırmızılılar, son olarak Başakşehir'i şampiyonluğa taşıyan Okan Buruk'la el sıkıştı. Sarı-Kırmızılılar, bu hafta içerisinde mevcut Teknik Direktör Domenec Torrent ile bir araya gelerek yolları ayıracak.

Shakhtar'dan ayrılan İtalyan Teknik Direktör Roberto De Zerbi ve son olarak Borussia Dortmund'u çalıştıran Alman Marco Rose ile de görüşmeler yürüten Dursun Özbek yönetimi, iki ismin de yüksek maaş beklentileri nedeniyle rotasını Okan Buruk olarak belirledi.

Başkan Dursun Özbek, Galatasaray'ın başına geçmek için hiçbir maddi şart sunmayan Buruk’la prensip anlaşmasına vardı. 48 yaşındaki başarılı çalıştırıcı ile 2 yıllık sözleşme yapılacak.

Fransa’da bulunan Okan Buruk bu hafta içerisinde İstanbul'a gelerek yeni sezon için çalışmalara başlayacak. Okan Buruk'un yardımcıları konusunda da çalışmalar devam ediyor. Galatasaray'ın eski golcüsü Lukas Podolski'nin teknik kadroda yer alması bekleniyor.