OKAN BURUK: “KENDİMİ GALATASARAY KULÜBESİNDE HAYAL EDİYORUM”

OKAN BURUK: “KENDİMİ GALATASARAY KULÜBESİNDE HAYAL EDİYORUM”
Galatasaray’da yeni teknik direktör adayları arasında Okan Buruk ismi konuşuluyor. Buruk, NTV’nin Kırılma Anı programında Galatasaray ve Fenerbahçe teknik direktörlüğü hakkında önemli açıklamalarda bulundu.Fenerbahçe’den...

Galatasaray’da yeni teknik direktör adayları arasında Okan Buruk ismi konuşuluyor. Buruk, NTV’nin Kırılma Anı programında Galatasaray ve Fenerbahçe teknik direktörlüğü hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’den kendisine teknik direktörlük için teklif gelmesi üzerine ne yapacağı sorusuna Okan Buruk’un yanıtı şu oldu: “Hiç böyle bir şey olmadı bana karşı. Benim de içimden gelen bir şey yok. Ama futbolda en doğru yerin, en doğru anlaşmanın ait olduğunuz kulüpler olduğunu, orada daha başarılı olacağınızı düşünüyorum.”

Buruk, “Bu Fenerbahçeli oyuncular için de geçerli. Benim için teknik adamlık olarak en doğru yerin Galatasaray olduğunu düşünüyorum. Kendimi Fenerbahçe’nin hocası olarak o statta göremiyorum. Beni orada Fenerbahçeli taraftar da Fenerbahçe’nin hocası olarak da göremeyecek, içine sinmeyecek. Seyirci de bunu yaşamak istemez” dedi.

Genç teknik adam, “Mustafa Denizli örneği var. 3 takımda da çalıştı ve şampiyonluk yaşadı. Kimseden de tepki görmedi. Bu anlamda örnekler var ama ben kendimi Galatasaray kulübesinde hayal ediyorum” ifadelerini kullandı.

Okan Buruk, “Galatasaray’ın hocası olmak çok istediğim, hayal ettiğim bir yer. Tabii ki Milli takımda teknik direktör olmak her Türk futbol adamının hayalidir. Avrupa’da da çalışmak istiyorum. Orada da maalesef 1 sıfır yenik başlıyoruz. Nasıl futbolculukta varsa teknik direktörlükte de bu var. Kimse Türkiye’den bir teknik direktörle anlaşmak istemiyor. Bunu en üst noktada yaşayan Fatih Terim var. UEFA şampiyonluğu Fatih Terim’i İtalya’ya taşıdı” şeklinde konuştu.