Real Madrid'in yıldızı aslan oluyor

Real Madrid'in yıldızı aslan oluyor
Süper Lig'de başarı hedefleyen sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Okan Buruk, Real Madrid'in yıldızını istedi.Trendyol Süper Lig'de bu sezon da şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Galatasaray, puan cetvelinde 2....

Süper Lig'de başarı hedefleyen sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Okan Buruk, Real Madrid'in yıldızını istedi.

Trendyol Süper Lig'de bu sezon da şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Galatasaray, puan cetvelinde 2. sırada bulunuyor. Ara transfer döneminde yapacağı hamlelerle hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de başarı hedefleyen sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Okan Buruk, Real Madrid'in yıldızını bizzat yönetimden istedi.

Okan Buruk önderliğinde geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, bu sezona da iyi bir başlangıç yaptı. Lider Fenerbahçe ile kıyasıya bir rekabete giren sarı-kırmızılı takım, 16 maçta topladığı 43 puanla 2. sırada yer alıyor.

Play-off turunda Sparta Prag ile eşleşen Galatasaray, turu geçip son 16'ya kalmak istiyor.

Devre arası için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da orta saha transferi için çarpıcı gelişmeler yaşanıyor

Hem Süper Lig'de hem de UEFA Avrupa Ligi'nde başarı hedefleyen Aslan, transfer çalışmalarını bu bağlamda sürdürüyor.

Real Madrid'in yıldızını istedi

Ara transfer döneminde orta sahaya takviye yapmayı düşünen Galatasaray, Real Madrid forması giyen Dani Ceballos'u gündemine almıştı.

Menajerlerin Galatasaray'a önerdiği Real Madrid'in İspanyol merkez orta sahada oyuncusu Dani Ceballos'a Okan Buruk da onay verdi. Buruk, yönetime Ceballos'u takımda görmekten memnuniyet duyacağını iletti.

Fotomaç haberine göre yönetim, 27 yaşındaki İspanyol yıldız için önümüzdeki günlerde Real Madrid'le temasa geçecek ve transferi bitirmeye çalışacak.

Dani Ceballos bu sezon Real Madrid'de 10 maça çıktı. Yıldız isim bu karşılaşmalarda 1 gol attı. Ceballos'un Real Madrid ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Ayrıca İspanyol futbolcunun Transfermarkt verilerine göre aktif olarak 12 milyon Euro piyasa değeri bulunuyor.

Ceballos, Real Madrid forması ile 2 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 4 FIFA Kulüpler şampiyonluğu, 1 İspanya şampiyonluğu, 2 UEFA Süper Kupa şampiyonluğu, 1 İspanyol Kupası şampiyonluğu ve 2 İspanyol Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.