Sivasspor’dan Premier Lig’e! Bülent Uygun: Yunus Emre 30 yıldır izlediğim en yetenekli futbolcu!

Sivasspor’dan Premier Lig’e! Bülent Uygun: Yunus Emre 30 yıldır izlediğim en yetenekli futbolcu!
Premier Lig ekibi Brentford, Sivasspor'un 2006 doğumlu oyuncusu Yunus Emre Konak'ı transfer etmek için prensip anlaşmasına vardı. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Sivasspor 3.5 milyon euro + bonus alacak. Konak, ilk etapta Brentford...
Premier Lig ekibi Brentford, Sivasspor'un 2006 doğumlu oyuncusu Yunus Emre Konak'ı transfer etmek için prensip anlaşmasına vardı. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Sivasspor 3.5 milyon euro + bonus alacak. Konak, ilk etapta Brentford B Takımı’nda oynayacak.

Yunus Emre Konak, 8 Ağustos'ta verdiği özel röportajında hedefinin Avrupa olduğunu söylemişti. Konak açıklamalarında, "Futbolculuk hedefimde yavaş yavaş ilerliyorum. Avrupa'ya gitme hayalim var" demişti.

2006 Batman doğumlu olan Konak, ligin başında Kayserispor ile oynanan hazırlık maçında profesyonel kariyerinin ilk golünü atmıştı. Konak bu sezon ise kırmızı beyaz forma ile çıktığı 17 resmi maçta 1 asist yaptı.

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, Yunus Emre'nin futbol hayatında gördüğü en yetenekli futbolcu olduğunu söyledi: "Bakın! Şu anda Türkiye'de 30 yıldır izlediğim en yetenekli futbolcu bizim oyuncumuz Yunus Emre Konak. Futbol hayatım boyunca gördüğüm fiziği, temposu, oyun görüşü ve oyun mantalitesiyle dört dörtlük bir futbolcu."