Trio ekibi değerlendirdi: Galatasaray'ın iptal edilen golünde karar doğru mu?
Eski hakemler, Galatasaray'ın Kocaelispor maçında VAR müdahalesiyle iptal edilen golünü yorumladı.
GAZETE PENCERE - Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında dün akşam oynanan mücadelede Galatasaray ve Kocaelispor karşı karşıya geldi.
Ev sahibi Galatasaray, 71. dakikada Abdülkerim Bardakcı'nın attığı golle maçı 1-0 kazandı.
Mücadelenin ardından yayıncı kuruluş Bein Sports'ta ekrana gelen Trio programında eski hakemler tartışmalı pozisyonları değerlendirdi.
13. dakika Galatasaray'ın iptal edilen golünü yorumlayan Seçim Demirel "Faul kararı, gol iptali ve VAR (video yardımcı hakem) müdahalesi doğru. Eğer faul olmasaydı bu sefer ofsayt gerekçesiyle gol iptal edilecekti ki o da doğru olurdu" dedi.
Kararı doğru bulduğunu belirten Bülent Yıldırım, "Oyun kuralları çok açık. Top kalecinin kontrolü halindeyken Deniz Gül kramponunu soktuğunu ve bu mücadelenin faul olduğunu hakeme izletti. Sonra doğru bir şekilde gol iptali yapıldı" diye konuştu.
Aleks Taşçıoğlu ise "Net bir şekilde Kocaelispor kalecisinin topu tuttuğu ve kontrol ettiği gözüküyor. Deniz Gül'ün topa müdahalesi var. VAR uyarısı geliyor, gol iptal ediliyor. VAR müdahalesi ve iptal kararı doğru" ifadelerini kullandı.
Kaynak:Haber Merkezi