Survivor All Star'da Poyraz'ın ihlali ortaya çıktı: Acun Ilıcalı ceza konusunda acımadı

Survivor All Star'da Poyraz'ın ihlali ortaya çıktı: Acun Ilıcalı ceza konusunda acımadı
Survivor All Star'da Acun Ilıcalı'nın "Aklımı hayalimi durduran böyle bir şey nasıl olur diyeceğim şeklinde ifade ettiği Poyraz'ın gerçekleştirdiği ihlal belli oldu. Poyraz'a verilen görülmemiş cezanın azalması için takım...
Survivor All Star'da Acun Ilıcalı'nın "Aklımı hayalimi durduran böyle bir şey nasıl olur diyeceğim şeklinde ifade ettiği Poyraz'ın gerçekleştirdiği ihlal belli oldu. Poyraz'a verilen görülmemiş cezanın azalması için takım arkadaşları da cezadan nasibini aldı.

Survivor All Star’ın son bölümüne Acun Ilıcalı’nın açıklamaları damga vurdu.

Acun Ilıcalı dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Ünlü televizyoncu açıklamalarının muhatabı olarak Poyraz'ı işaret etti.

Yaşananlar karşısında akıl tutulması yaşadığını belirtip genç yarışmacıya dönen Acun Ilıcalı, Poyraz'ın dere kenarındaki kamptan çıkıp medeniyetin olduğu bölgelere gittiğini ifade etti.

Acun Ilıcalı'nın açıklamaları sonrası Yiğit Poyraz şu ifadeleri kullandı:

Haklı çıkacağım birşey yok öncelikle, o yüzden oralara hiç girmeyeceğim. Yaptığım operasyonu da hiç anlatmaya gerek yok. Sadece evde kimse yoktu. Bende boş bir ev olduğunu düşünüp, arkasından kilerine bakıp, belki konserveler bulurum diye girdim eve. Ne var ne yoksa da almadım. Evden sadece temel besin ürünleri aldım. Et, pirinç bir de peynir aldım. Ketçap, mayonez aldım. Onun dışında herhangi değerli bir şeye dokunmadım. Bir de baharat vardı. Nasıl desem, son 10 gündür zor bir dönemden geçiyorum. Bu hastalığın verdiği zihinsel yorgunluğa, bir de 2,5 ayın verdiği bitkinsel yorgunluk çıktı. Bunların hepsi birikince de böyle bir kural ihlali yaptım.

15 ödülden mahrum kalacak

Yiğit Poyraz 15 ödülden mahrum kalma cezası aldı. Acun Ilıcalı arkadaşları da kabul ederse yaptıklarını cezasında indirime gidileceğini söyledi. Ogeday, Yaman, Yasin, Furkan, Batuhan el kaldırdı. Ilıcalı, Aysu'nun da yaşanan ihlale destek verdiğini ifade etti. Aysu dışında tüm kadınlar ve Hakan ihlale karışmadığını söyledi. Poyraz'ın cezası 10'a indi. Olaydan yararlanan yarışmacılara 3 ödül cezası verildi. Batuhan tamamından yararlanmadığı için 2 ödül cezası verildi. Aysu da 4 ödül cezası aldı.

[video width="480" height="270" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/03/ssstwitter.com_1710183469523.mp4"][/video]