Trabzon yerel basını faturayı hakem Halil Umut Meler'e kesti

Trabzon yerel basını faturayı hakem Halil Umut Meler'e kesti
Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın bitimiyle istenmeyen olaylar yaşandı. Sarı-lacivertli futbolcuların galibiyet sevinci sırasında bazı bordo-mavili taraftarların...
Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın bitimiyle istenmeyen olaylar yaşandı. Sarı-lacivertli futbolcuların galibiyet sevinci sırasında bazı bordo-mavili taraftarların sahaya girmesi sonucu saha karıştı, tekme ve yumruklar havada uçuştu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaylarla ilgili 12 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Bu arada kentteki yerel gazeteler ise yaşananları provokasyon olarak sayfalarında yorumladı.

3 SAAT SONRA STATTAN AYRILDILAR

Karşılaşmanın son düdüğünün ardından yaşanan olaylardan dolayı sarı-lacivertli kafile yaklaşık 3 saat sonra Papara Park’tan ayrıldı. Oyuncuların stattan ayrılırken bir hayli yorgun ve mutsuz göründüğü, Bright Osayi-Samuel ile Ferdi Kadıoğlu’nun yürümekte zorlandığı gözlendi. Fenerbahçe kafilesi otobüsle geldiği havalimanında direk aprona girerek, uçağa bindi.

12 GÖZALTI

Polis ekipleri, yaşanan olaylara ait birçok kamera kayıtlarını mercek altına aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşması sonrası meydana gelen olaylarla ilgili olarak ilk belirlemelere göre 12 kişinin yakalanarak gözaltına alındığını açıkladı.

HAVALİMANINA TARAFLARI ÇAĞIRAN ŞÜPHELİLER DE YAKALANDI

Müsabaka sonrası sosyal medyada videolu paylaşım yaparak bordo mavili taraftarları havalimanına çağıran T.C.S., K.M. , O.O., E.T., ve A.A. isimli şahıslar da yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyette sorgu işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

YEREL BASIN MANŞETLERİ

Öte yandan Trabzon’da yayın yapan yerel gazeteler de dün oynanan karşılaşmada yaşanan olayları farklı başlıklarla manşetlerine taşıdı. Gazeteler yaşananları provokasyon olarak sayfalarında yorumladı.

Trabzon yerel basınının bugünkü manşetleri şöyle:

Karadeniz: Provokatörler amacına ulaştı

Taka: Şapkadan çıkan tavşan

Ekspres: Şapkadan rezillik çıktı

Sonnokta: Meler böyle istedi

Günebakış: Provokatörler