Tuncay Özkan’dan, İmamoğlu ve Yavaş’la kavga açıklaması: Adıgüzel’den sonra araya Özkan'ı da koyalım derdindeler

Tuncay Özkan’dan, İmamoğlu ve Yavaş’la kavga açıklaması: Adıgüzel’den sonra araya Özkan'ı da koyalım derdindeler
Onursal Adıgüzel’in görevden alınmasının ardından ismi anılan İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, İmamoğlu ve Yavaş’la seçim gecesi kavga ettiği iddiasını yalanladı.CHP'den Onursal Adıgüzel'in...

Onursal Adıgüzel’in görevden alınmasının ardından ismi anılan İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, İmamoğlu ve Yavaş’la seçim gecesi kavga ettiği iddiasını yalanladı.

CHP'den Onursal Adıgüzel'in görevden alınmasının ardındaki tartışmalara ilişkin Tuncay Özkan: "Bu söylentileri başta FETÖ'cüler olmak üzere "sevenlerimiz" ortaya atıyor. Amaç, Onursal'ı gönderdik, araya Tuncay'ı da sıkıştıralım derdi" yorumunu yaptı

Seçim gecesi Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile tartıştığı öne sürülen sonrasında da Kemal Kılıçdaroğlu tarafından pasifize edildiği iddiaları ile gündeme gelen Tuncay Özkan, Patronlar Dünyasına konuştu.

“O GECE BÖYLE BİR ŞEY OLMASI İMKANSIZ”

Sosyal medyada ortaya atılan iddiaların tamamen asılsız olduğunu ve hasmane bir tutumla kasıtlı bir şekilde isminin gündeme getirildiğini öne süren Tuncay Özkan, "Seçim gecesi, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile kavga ettiğimiz, tartıştığımız iddiaları tamamen asılsız. O gece böyle bir şey olması zaten imkansız. Ayrıca o gece hep beraberdik. Herkes sadece seçime ve işine odaklıydı"

Kendisinin CHP'de Medyadan ve İletişimden sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olduğunun altını çizen Tuncay Özkan, "Benim görevim veri girişleri ve seçim sonuçlarını paylaşmak değil. Bu işin sorumlusu arkadaşımız Onursal Adıgüzel'di. Dolayısı ile onun sorumluluğunda olan bir yerde benim ismimin bu olaya karıştırılması manidar" dedi.

Kendisinin isminin gündeme getirilmesinin sebebini ise "sevenlerine" bağlayan Tuncay Özkan, "Başta FETÖ'cüler olmak üzere "sevenimiz" çok (ironi yapıyor) . Onursal Adıgüzel'in görevden ayrılmasından sonra ortaya bizim ismimizi attılar. Onursal Adıgüzel gitti fırsat bu fırsat araya Tuncay Özkan'ı da koyalım derdindeler. Durum bundan öte bir şey değil" dedi.