Turgut Altınok, Faruk Koca ve MKE Ankaragücü taraftarıyla buluştu

Turgut Altınok, Faruk Koca ve MKE Ankaragücü taraftarıyla buluştu
AKP'nin Ankara adayı Turgut Altınok, hakeme saldırdığı için futboldan men edilen Faruk Koca ve Ankaragücü taraftarıyla buluştu.Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok, MKE Ankaragücü taraftar gruplarının düzenlendiği...
AKP'nin Ankara adayı Turgut Altınok, hakeme saldırdığı için futboldan men edilen Faruk Koca ve Ankaragücü taraftarıyla buluştu.

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok, MKE Ankaragücü taraftar gruplarının düzenlendiği organizasyona hakeme saldırdığı için futboldan men edilen MKE Ankaragücü Kulübü eski Başkanı Faruk Koca ile  birlikte katıldı.

Altınok, MKE Ankaragücü'ne her zaman sahip çıkacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Kıyıdan, kenarda, köşeden değil tam 12'den sahip çıkacağız. Bir sosyal tesis yapacağız. Ankaragücü Sosyal Tesisi'ni belediye olarak biz yapacağız. Deplasman problemi kalmayacak. Deplasmana otobüs kaldıracağız. Amatör spor kulüplerini de Gençlerbirliği, Keçiörengücü'nü de destekleyeceğiz. Stat 50 bin kişilik olacak, uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapacak. Ankaragücü, milli mücadelemizin takımıdır. Ankaragücü, Kurtuluş Savaşı'nda can vermiş olan yiğitlerin takımıdır. Dolayısıyla Ankaragücümüzün sonuna kadar yanında olacağız. İnşallah, Türkiye Kupası'nı da alıp Ankara'ya getireceğiz."

Turgut Altınok'un açıklamaları sırasında MKE Ankaragücü taraftarları da sık sık " Faruk Koca'nın cezası silinsin. Ceza düşecek, dava bitecek." tezahüratları yaptı