Ferrari'de Sainz'ın yokluğunda 18'lik Oliver Bearman

Ferrari'de Sainz'ın yokluğunda 18'lik Oliver Bearman
F1'de Ferrari'nin İspanyol pilotu Carlos Sainz, apandisit rahatsızlığı nedeniyle Suudi Arabistan Grand Prix'sinde yarışamayacak.Sainz'ın yerine takımın 18 yaşındaki rezerv sürücüsü Oliver Bearman mücadele edecek.Oliver Bearman...
F1'de Ferrari'nin İspanyol pilotu Carlos Sainz, apandisit rahatsızlığı nedeniyle Suudi Arabistan Grand Prix'sinde yarışamayacak.Sainz'ın yerine takımın 18 yaşındaki rezerv sürücüsü Oliver Bearman mücadele edecek.

Oliver Bearman Formula 1'e ilk kez 18 yaşında çıkıyor ve bunu bir Ferrari'nin direksiyonunda yapıyor. Oliver Bearman'ın hafta sonu Cidde'de deneyimleyeceği şey hemen hemen her genç pilotun hayalidir: Çarşamba gününden bu yana zaten ateşi olan Carlos Sainz'in fiziksel durumu aslında gece boyunca kötüleşti ve pilota bir tür hastalık teşhisi konuldu. Cerrahi çözüm gerektiren apandisit. Bu, takımdan gelen her çağrıya hazır olmak zorunda kalan ve birkaç zafer anı için takım sahiplerinin talihsizliklerinden "faydalanan" yedek pilotun kaderinin gerçekleşmesidir. Ancak bu kesin olmayacak, çünkü Bearman kendisini daha önce hiç kullanmadığı bir arabayı dünyanın en yetenekli ve fiziksel olarak en hazırlıklı 19 adamına karşı kullanırken bulacak, üstelik Perşembe günkü iki değerli ücretsiz antrenman seansını kaçırdıktan sonra.