Hatayspor takımı, 6 Şubat sabahı 04.17'deki sessiz yürüyüşe tam kadro katılacak

Hatayspor takımı, 6 Şubat sabahı 04.17'deki sessiz yürüyüşe tam kadro katılacak
Türkiye tarihinin en büyük depremi 5 Şubat'ta ve depremin olduğu 5 Şubat'ı 6 şubat'a bağlayan sabah yapılacak etkinliklerle anılacak. Hatayspor Kulübü bugün bir açıklama yaparak tüm takımın bu etkinliklerde yer alacağını...
Türkiye tarihinin en büyük depremi 5 Şubat'ta ve depremin olduğu 5 Şubat'ı 6 şubat'a bağlayan sabah yapılacak etkinliklerle anılacak. Hatayspor Kulübü bugün bir açıklama yaparak tüm takımın bu etkinliklerde yer alacağını açıkladı:

"Teknik ekibimiz ve futbolcularımızın katılacağı 6 Şubat Anma Programımız görseldeki gibi olacaktır. Tüm vatandaşlarımızı anma etkinliğine davet ediyoruz."

Hatayspor takımı 5 Şubat'ta 16.00'da EXPO alanında olacak. Takım % Şubat'ı 6 Şubat'a bağlayan gece 04.17'de gerçekleştirilecek sessiz yürüyüşte yer alacak.

Takım 6 Şubat'ta saat 13.30'da tesisleri ziyaret edecek.  Hatayspor saat 15.00'de de futbolcu Cristian Atsu ve Hatayspor teknik ekibinden Taner Savut'un hayatını kaybettiği Ekici Rönesans Sitesi'ne gidecek.

Asrın felaketinde Hataylıların yanında olacaklarını belirten Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel de, “6 Şubat’ı unutmamız mümkün değil. Allah bir daha böyle bir günü hiç kimseye yaşatmasın. Zor günler yaşadık, asla unutamayız. O günün anısına Hatay’da olacağız, olmak zorundayız” diye konuştu.