İmamoğlu, AKP'nin kalesi Sultanbeyli'de gece mitingi yaptı: Seçime saatler kala kolları sıvadı

İmamoğlu, AKP'nin kalesi Sultanbeyli'de gece mitingi yaptı: Seçime saatler kala kolları sıvadı
Yerel seçimler için geri sayım başlarken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da AKP'nin kalesi Sultanbeyli'de gece mitingi yaptı. İmamoğlu, yurttaşların isteğini kırmayıp kollarını sıvadı ve "İstanbul 1 Nisan'da bahar gününe uyanacak”...
Yerel seçimler için geri sayım başlarken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da AKP'nin kalesi Sultanbeyli'de gece mitingi yaptı. İmamoğlu, yurttaşların isteğini kırmayıp kollarını sıvadı ve "İstanbul 1 Nisan'da bahar gününe uyanacak” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlere saatler kala AKP’nin kalesi Sultanbeyli’de gece mitingi yaptı.

Mitingde yurttaşlara seslenen İmamoğlu, isteği kırmayıp  kollarını yine sıvadı.

İmamoğlu, kolları sıvarken “Ben burada iftarı açarken seçimi iptal ettiler ya. Ben bu kolları Sultanbeyli’de sıvadım” dedi.

"Fark atınca arkalarına bakmadan Ankara’ya dönecekler”

İmamoğlu, rakibi ve AKP’nin İBB Başkan adayı Murat Kurum’a destek olmak için İstanbul’a akın eden bakanları eleştirerek, “Fark atacağız. Fark atınca arkalarına bakmadan Ankara’ya dönecekler” ifadelerini kullandı.

31 Mart’ın milletin en güçlü olduğu gün olduğunu ifade eden İmamoğlu, “Sandık sizin iradeniz. Millet ne derse o olur. Onlar zannediyor ki bir kişi ne derse o olur. Bu ülkede 100 senedir millet ne derse o oluyor. Müjdeli haberi almak için okullarda kalmaya hazır mıyız? 1 Nisan sabahı kalktığınızda İstanbul mis gibi demokrasi kokacak. Barış, huzur kokacak. İstanbul 1 Nisan'da bahar gününe uyanacak” ifadelerini kullandı.