Orhan Gencebay AKP için seçim çalışmasında: Murat Kurum'la birlikte sahneye çıktı

Orhan Gencebay AKP için seçim çalışmasında: Murat Kurum'la birlikte sahneye çıktı
AKP'nin adayı Murat Kurum'a şarkısını hediye eden Orhan Gencebay, Roman yurttaşlar için düzenlenen etkinlikte de Murat Kurum'la birlikte sahneye çıktı.AKP'ye yakınlığıyla bilinen Orhan Gencebay, Cumhur İttifakı'nın İBB adayı...
AKP'nin adayı Murat Kurum'a şarkısını hediye eden Orhan Gencebay, Roman yurttaşlar için düzenlenen etkinlikte de Murat Kurum'la birlikte sahneye çıktı.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Orhan Gencebay, Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum için seçim çalışmalarına da katıldı.

Orhan Gencebay, son olarak AKP'nin Roman vatandaşlar için düzenlediği etkinlikte Murat Kurum'la birlikte sahneye çıktı.

"Bir şarkı hediye etmek istedim"

Orhan Gencebay daha önce de bir canlı yayına birlikte katıldığı Murat Kurum'u bakanlık dönemin tanıdığını belirterek şunları söylemişti:

Bakanlık döneminde tanıştık. Bakanlık dönemindeki başarılarını gördüm çok takdir ettim, çok sevdim. Kim bilir daha ne görevlere gelecek Sayın Başkanımız. İnsani yönünü çok sevdim, efendiliğiyle, çalışkanlığıyla, entelektüel birikimiyle başarılı bir insan. Ben de dayanamadım Başkanıma bir şarkı hediye etmek istedim.

[video width="640" height="360" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/03/ssstwitter.com_1711475454196.mp4"][/video]