ABD’de kefaletle serbest bırakılması reddedilen bir sanık, yargıcın üzerine atladı

ABD’de kefaletle serbest bırakılması reddedilen bir sanık, yargıcın üzerine atladı
Las Vegas Bölgesel Adalet Merkezi'nde Nevada'lı hakim Mary Kay Holthus, ağır bir darp davasında savunma masası ve hakim kürsüsü üzerinden atlayan sanık Deobra Delone Redden'in saldırısına uğradı. Hakim, yaşadığı olayda sanığın...
Las Vegas Bölgesel Adalet Merkezi'nde Nevada'lı hakim Mary Kay Holthus, ağır bir darp davasında savunma masası ve hakim kürsüsü üzerinden atlayan sanık Deobra Delone Redden'in saldırısına uğradı. Hakim, yaşadığı olayda sanığın üzerine düştüğünü ve mahkeme görevlileri ile avukatların dahil olduğu kanlı bir kavgaya yol açtığını söyledi.

Geçen yıl bir kişiye beyzbol sopasıyla saldırdığı iddiaları nedeniyle tutuklanan sanık Deobra Delone Redden (30) yargılandığı mahkemede hızla hakimin üzerine koştu ve kürsü üzerinden atlayarak hakim Mary Kay Holthus'a saldırdı.

Adliye yetkilileri, Clark İlçesi Bölge Yargıcı Mary Kay Holthus'un koltuğundan duvara düştüğünü ve bazı yaralar aldığını ancak hastaneye kaldırılmadığını söyledi.

Yetkililer ve görgü tanıklarına göre, bir mahkeme görevlisi de hakimin yardımına koşarken yaralandı ve alnındaki kanayan yara ve çıkık omzu nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Sanık Deobra Delone Redden tutuklandı ve Clark County Gözaltı Merkezinde hapsedildi.

Redden'i yargılayan bölge başsavcısı Richard Scow, "Her şey o kadar hızlı oldu ki ne yapılacağını bilmek zordu" dedi.

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/01/son.mp4"][/video]