Erdoğan taklidi yapan Nahya ve Yellowossi atıştı: A Haberde yine fırlıyoruz aya

Erdoğan taklidi yapan Nahya ve Yellowossi atıştı: A Haberde yine fırlıyoruz aya
Müzik uyarlamaları ile siyasi göndermeler yapan Yellowossi ile AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taklit eden Muhammed Nur Nahya ortak video geldi. Videoda Yellowssi ekonomiden yakınırken Nahya TOGG’dan bahsediyor.Macarena...
Müzik uyarlamaları ile siyasi göndermeler yapan Yellowossi ile AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taklit eden Muhammed Nur Nahya ortak video geldi. Videoda Yellowssi ekonomiden yakınırken Nahya TOGG’dan bahsediyor.

Macarena şarkısının sözlerini değiştirerek Türkiye gündemine uyarlayan fenomenlerin çektikleri video kısa sürede sosyal medyada viral olmuştu. İlk çektikleri ‘Makarina’ videosunda hep makarna yemekten şikayet eden Yellowossi, Erdoğan taklidi yapan Nahya’dan et istiyodur. Yellowossi ve Nahya, Makarina videosunun ikinci bölümünü de yayınladı.

Makarina 2 geldi

Videoda, Erdoğan taklidi yapan Muhammed Nur Nahya bir açıklama sırasında önce kendisini bölen Yellowossi ve ekibine kızıyor. Ardından Yellowossi’nin ekonomiden yakınmaya başladı. Nahya’nın İHA, TOGG ve uzaya gidilmesiyle ilgili yaptığı konuşmaya Yellowossi, “Kış aynı değil bu yıl iki katı kira. A Haberde yine fırlıyoz aya” yanıtını verdi. Nahya ise CHP’den Etimesgut adayı olan Erdal Beşikçioğlu’nu hatırlatarak, “Hep makarina hep makarina” diyerek yanıt verdi. Makarina 2 sosyal medya kısa sürede yüz binlerce kez izlenirken binlerce yorum aldı.