Sarıgül, Gezeravıcı'yı su dökerek uğurladı: Alper'im can Erzincan'dan uzayımıza selamlar söyle

Sarıgül, Gezeravıcı'yı su dökerek uğurladı: Alper'im can Erzincan'dan uzayımıza selamlar söyle
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğuna başlamasına saatler kala CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül elinde bir bardak su dökerek uğurladı. Sarıgül, ''Alper'im güle güle git güle güle gel. Su gibi...
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğuna başlamasına saatler kala CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül elinde bir bardak su dökerek uğurladı. Sarıgül, ''Alper'im güle güle git güle güle gel. Su gibi çabuk gel. Can Erzincan'dan uzayımıza selamlar söyle.'' dedi.

43 yaşındaki savaş pilotu Alper Gezeravcı 14 günlük bir misyon için Amerika Birleşik Devletleri'ndeki (ABD) Cape Canaveral Hava Kuvvetleri İstasyonu'ndan Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) doğru havalanacak.

Gezeravcı'nın uzay yolculuğuna başlamasına saatler kala Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül'den uğurlama videosu geldi.

Sarıgül, elinde bir bardak su ile ''İlk Türk astronot Alper Gezeravcı uzaya gidiyor. Alper'im güle güle git güle güle gel. Su gibi çabuk gel. Can Erzincan'dan uzayımıza selamlar söyle.'' diyerek Gezeravcı'yı uğurladı.

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/01/son-3.mp4"][/video]