14 yaşındaki çocuk ağlayarak yetkililere seslendi: Ülke gidiyor, para için şerefinizi satmayın

14 yaşındaki çocuk ağlayarak yetkililere seslendi: Ülke gidiyor, para için şerefinizi satmayın
Sokak röportajında konuşan 14 yaşındaki bir çocuk, yetkililere seslenerek, "Ülke gidiyor, para için şerefinizi satmayın" dedi."Kendine Muhabir" isimli YouTube kanalının yaptığı röportajda 14 yaşındaki genç, muhabirin "Yetkililer...

Sokak röportajında konuşan 14 yaşındaki bir çocuk, yetkililere seslenerek, "Ülke gidiyor, para için şerefinizi satmayın" dedi.

"Kendine Muhabir" isimli YouTube kanalının yaptığı röportajda 14 yaşındaki genç, muhabirin "Yetkililer seni duyuyor olsaydı ne söylemek isterdin?" sorusuna ağlayarak yanıt verdi. Genç çocuk yetkililere seslenerek, "Para için şerefinizi satmayın. Ülke çok kötü gidiyor. Ben gelecekte ne yapacağımı bilmiyorum" dedi. 

Türkiye'nin durumunun çok vahim olduğunu dile getiren genç, konuşmasını şöyle sürdürdü: 

"Bazı insanlar diyor ya 'Ekonomi çok iyi, herkes kafelerde geziyor' diye. Kafelerde gezen insanların hepsi yurt dışından geliyor. Araplar geziyor ya kafelerde. Biz böyle ilerleyemeyeceğiz. Ben 14 yaşındayım. Düşünmek zorundayım. Siyasetle gençlerin aslında haşır neşir olmaması lazım, ama ben bunu düşünmek zorundayım. Çünkü ileride 18 yaşına geldiğimde kime oy atacağımı bilmem lazım. Türkiye'nin durumu çok vahim. Böyle gitmiyor bu ülke.

Yetkililer beni duyuyorsa, siyasetçiler özellikle; para için çalışmayın. Oturduğunuz koltuklarda para için çalışmayın. Para için çalışan insanlar bu ülkeyi çökertiyorlar. Para için şerefinizi satmayın. Ülke gidiyor. Ben gelecekte ne yapacağımı bilmiyorum. Ülke çok kötü gidiyor."