450 Euro'ya telefon aldığını, 25 ülke gezdiğini söyleyen gurbetçi: "Avrupa şöyle böyle" diyenler gitsin görsün, berbat

450 Euro'ya telefon aldığını, 25 ülke gezdiğini söyleyen gurbetçi: "Avrupa şöyle böyle" diyenler gitsin görsün, berbat
Sokak röportajında konuşan bir gurbetçi, 450 Euro'ya telefon aldığını ve 25 ülke gezdiğini anlatarak, "'Avrupa şöyle böyle' diyenler var ya, gitsin görsün, berbat" dedi. "Magazin Forever" isimli YouTube kanalının yaptığı...

Sokak röportajında konuşan bir gurbetçi, 450 Euro'ya telefon aldığını ve 25 ülke gezdiğini anlatarak, "'Avrupa şöyle böyle' diyenler var ya, gitsin görsün, berbat" dedi.

"Magazin Forever" isimli YouTube kanalının yaptığı sokak röportajında konuşan bir gurbetçi şunları söyledi:

"Dün geldim Almanya'dan. Bir hafta önce 320 Euro idi, 15 gün sonra 420 Euro'ya aldım. 'Avrupa şöyle böyle' diyenler var ya. Gitsinler bir Avrupa'yı görsünler."

Bir vatandaş ise "Avrupa Türkiye'den daha iyi diyorsun?" diye sordu, "Berbat hemşehrim" yanıtını aldı.

Bu sözlere başka bir vatandaştan da "Neresi rahat? Millet ekmek alamıyor. Siyaset yapıyorsunuz" diye tepki gösterdi. Ekonominin iyi olduğunu savunan gurbetçi ise, "Siyaset yapmıyorum, terbiyesizlik yapıyorsun" derken, yakını olan kadın ise "Sokaklar ekmekten geçilmiyor" dedi.

Tepki gösteren diğer vatandaş da "Sen Avrupa'dan gelmişsin, Türkiye sana kral. İnsanlarda özel hayat diye bir şey kalmadı. Ben de Erdoğan olsam sizi fakirleştiririm, en çok oy aldığı fakir kesim" ifadelerini kullandı.