"60 yaşına kadar CHP'ye oy verdim, bu kez kazanana vereceğim" diyen Zeynep Tunuslu: Mutluyum

"60 yaşına kadar CHP'ye oy verdim, bu kez kazanana vereceğim" diyen Zeynep Tunuslu: Mutluyum
Seçimden kısa bir süre önce "60 yaşına kadar CHP'ye oy verdim, Bu sene kazananın yanındayım. Tayyip Bey’e vereceğim" ifadelerini kullanan modacı Zeynep Tunuslu, "En çok seçimlerde olay çıkmadığı, sonra da ilk kez kazandığım...

Seçimden kısa bir süre önce "60 yaşına kadar CHP'ye oy verdim, Bu sene kazananın yanındayım. Tayyip Bey’e vereceğim" ifadelerini kullanan modacı Zeynep Tunuslu, "En çok seçimlerde olay çıkmadığı, sonra da ilk kez kazandığım için mutluyum" dedi.

Zeynep Tunuslu, seçimden önce çektiği videoda "Arkadaşlar, yarın çok önemli bir gün. Biliyorsunuz seçim var. Ben 60 yaşına kadar her seçimde CHP’ye oy verdim, hep umudum kırıldı. Bu sene kazananın yanındayım. Tayyip Bey’e vereceğim. Çünkü o kazanacak" ifadelerini kullanmıştı.

Patronlar Dünyası'na konuşan Tunuslu, "Gerçi ikinci tura kaldığı söyleniyor ama Tayyip Bey buradan da birinci olarak çıktı. Eğer ikinci tura kalırsa da destekleyeceğim. Tüm bunlardan bağımsız olarak demokrasinin kazanması ve birbirimizin fikirlerine saygı göstermemiz gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu. 

Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk kez eşi Uzay Heparı kaza geçirdikten sonra hastanede yatarken tanıdığını anlatan Tunuslu, "Tayyip Bey'i ilk kez 1994'te eşim hastanede yatarken tanıdım. O süreçte hastaneye ziyaretimize geldi ve bana 'Sizin için ne yapabilirsem aramanız yeterli' dedi. Ben o gün bana olan insani bakışını hiç unutmadım. Ama kendisine ve AKP'ye bugüne kadar hiç oy vermedim. Alıştığımız partiye, CHP'ye oy verdik. Bu kez düşündüm. Hayatımda bir kez kazanana oy vereyim diye. Tayyip Bey kazandı. Mutluyum" dedi.