AKP'ye oy veren vatandaş, yurt dışına gitmek istediğini söyledi: Kendimiz yaptık kendimiz bulduk

AKP'ye oy veren vatandaş, yurt dışına gitmek istediğini söyledi: Kendimiz yaptık kendimiz bulduk
Sokak röportajında konuşan bir kadın, yurt dışına işçi olarak gitmek istediğini söyleyerek sığınmacılardan şikâyet etti. 28 Mayıs'ta kime oy verdiği sorulan kadın, AKP'ye oy verdiğini belirterek "Verdik. Gittik zaferi de...

Sokak röportajında konuşan bir kadın, yurt dışına işçi olarak gitmek istediğini söyleyerek sığınmacılardan şikâyet etti. 28 Mayıs'ta kime oy verdiği sorulan kadın, AKP'ye oy verdiğini belirterek "Verdik. Gittik zaferi de kutladık ama şimdi hiç sesimiz çıkmıyor. Kendimiz yaptık kendimiz bulduk" dedi.

Kanal Dünya isimli YouTube kanalının sokak röportajında konuşan bir kadın şunları söyledi:

"Karnımızı doyurabildiğimize şükretmemiz lazım, başka da bir şey diyemiyorum. Ben bir an önce yurt dışına gitmek istiyorum. Almanya'da işçi alımı da var. Çocuklarımızın geleceği için… Her yer yabancı, çocuklarımızı sokağa bile gönderemiyoruz. Sığınmacılar en zengin içimizde, biz karnımızı doyurabildiğimize şükrediyoruz. Çok haksızlık oldu, içler acısı. Oy verdik. Gittik zaferi de kutladık ama şimdi hiç sesimiz çıkmıyor. Kendimiz yaptık kendimiz bulduk. Kendi ellerimizle yaptık. İnsanlara bir korku oldu, 'Vatan elden gidecek, oy vermezsek şöyle olacak, yok iç savaş çıkacak. En iyisi bu' diye. Çocuklarımızın geleceğini de etkiledik. Artık bir yaşam hakkımız yok.”