Akşener, eşi ile Kılıçdaroğlu'nun çay koyduğu fotoğrafın hikayesini anlattı

Akşener, eşi ile Kılıçdaroğlu'nun çay koyduğu fotoğrafın hikayesini anlattı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eşi Tuncer Akşener ile Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mutfakta çay koyduğu fotoğrafın hikayesini anlattı. Kılıçdaroğlu, Akşener...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eşi Tuncer Akşener ile Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mutfakta çay koyduğu fotoğrafın hikayesini anlattı.

Kılıçdaroğlu, Akşener Ailesi’ni ziyareti sırasında Meral Akşener’in eşi Tuncer Akşener’le mutfakta çay doldururken çekilmiş fotoğrafını alıntıladığı paylaşımında şunları kaydetmişti:

“Biz, hayatı paylaşmaktan gurur duyarız. Alın şimdi bu fotoğrafı pankartınıza koyun. Sevgili genç mütedeyyin kadınlar; size aylarca ‘kazanımlarınızı kaybedersiniz’ propagandası yapanlar, tüm haklarınızı 3-5 oya sattılar. Bay Kemal, asla kazanımlara dokunmaz.”

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını alıntılayan Akşener ise paylaşımda, “13. Cumhurbaşkanı’mız Kemal Bey ve eşimi mutfakta görmekten ben de gurur duyuyorum. Çünkü ‘kadın işi’ ‘erkek işi’ yoktur. ‘İnsan işi’ vardır, paylaşmak vardır, yardımlaşmak vardır. Unutturmaya çalışanlara 14 Mayıs’ta hep birlikte hatırlatacağız” dedi.

HaberTürk'te Serap Belet ve Kürşad Oğuz'a açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, o fotoğrafa dair şu ifadeleri kullandı:

"Dün Kemal Bey'le Erzurum'u konuştuk. Seçimle ilgili konuştuk. Bizim evde çayı eşim demler; çünkü arkadaş Rizeli olduğu için çok güzel çay demliyor. Bizim gece evde insan çalışmıyor. Günlük yardımcımız gece yok. Bir kek bir de börek vardı. Bir arkadaşımdan rica ettim. Tabakları ben hazırladım. Zaten toplam 4 kişiyiz. Eşim çay koymaya gitti. Kemal Bey 'müsaade ederseniz mutfağa girip Tuncer Bey'e yardım edeyim' dedi. Hay hay dedim. Ben fotoğraflarını çektim. İkisinin de haberi yok. İşte en özel durum bu. Sayın Erdoğan'ın mitinginde 'karılar gibi mutfaktan çıkmayan değil arı gibi çalışan lider istiyoruz' diyen bir pankart vardı. Olan yine bize oldu."