"Bir yelek 300 lira olur mu" diye isyan eden kadına: Alma o zaman, idareyi bil

"Bir yelek 300 lira olur mu" diye isyan eden kadına: Alma o zaman, idareyi bil
Sokak röportajında bir kadın, ekonomiden şikâyet ederek aldığı yeleği gösterdi. "Şuna bin lira para verdim, eve gidiyorum" diyen kadına tepki gösteren başka bir kadın, "Alma o zaman, idareyi bil" dedi. Halk Mikrofonu isimli Youtube...

Sokak röportajında bir kadın, ekonomiden şikâyet ederek aldığı yeleği gösterdi. "Şuna bin lira para verdim, eve gidiyorum" diyen kadına tepki gösteren başka bir kadın, "Alma o zaman, idareyi bil" dedi.

Halk Mikrofonu isimli Youtube kanalının yaptığı röportajda kadın "Şuna bin lira para verdim, eve gidiyorum" diye konuştu.

Bu sözlere itiraz eden bir kadın ise "Geliriniz var canım" dedi. Pahalılıktan yakınan kadın "Neyim var, ne gelirim var?" diye karşılık verdi. Bu sözleri kabul etmeyen kadın ise "Nasıl ne gelirim var? Devlet size yokluk parası veriyor" ifadelerini kullandı.

Aldığı yeleği gösteren kadın "Hayır hiçbir şey de vermiyor. Bir yelek 300 lira olur mu? Şu yelek" diye konuştu. Tepki çeken bir cevap veren kadın ise "Alma o zaman." dedi. Kadın bu sözlere tepki göstererek "Ne demek? Alacağım, mecburum. Cıbıl mı gezeceğim?" yanıtını verdi.

Sözlerini tekrarlayan kadın "Alma o zaman, idareyi bilin" dedi. Bir vatandaş da bu sözlere karşı çıkarak "Yaşama hakkı yok mu?" diye konuştu.

Ekonomiden yakındığı için kadının çalışması gerektiğini söyleyen kadın "Önceden çalışmıyor muydu?" şeklinde konuştu. Bir vatandaş ise "Bu yaşta bunun çalışması mı lazım? Süründürüyorsunuz ya" diyerek tepki gösterdi.