Bursa'da bindiği taksiden inerek durağa geri dönen şüpheli, telefon çaldı

Bursa'da bindiği taksiden inerek durağa geri dönen şüpheli, telefon çaldı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde taksi durağına müşteri olarak gelen 2 şüpheliden 1'i 40 metre gittikten sonra taksiden indi ve durağa geri dönerek banktaki telefonu çaldı. hırsızlık anı güvenlik kamerasınca kaydedilirken, polis, şüphelileri...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde taksi durağına müşteri olarak gelen 2 şüpheliden 1'i 40 metre gittikten sonra taksiden indi ve durağa geri dönerek banktaki telefonu çaldı. hırsızlık anı güvenlik kamerasınca kaydedilirken, polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay Osmaniye Mahallesi Şebboy Caddesi üzerindeki taksi durağında meydana geldi. Durağa müşteri olarak gelen 2 kişiden biri, taksiye bindikten 40 metre sonra indi. Arkadaşı taksiyle yola devam ederken durağa geri dönen şüpheli, bank üzerinde bulunan Atanur Gündüz'e ait akıllı telefonu alarak kayıplara karıştı. Telefonunu yerinde bulamayan Gündüz, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kamerasında yaptığı incelemenin ardından şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Hırsızlık anı taksi durağının güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde şüphelilerin taksi durağındaki taksiye binip giderken hırsızlığı gerçekleştiren şüphelinin araçtan inip taksi durağındaki telefonu çaldığı anlar yer aldı. (DHA)