Çorlu'da veresiye yazdırmak isteyen 3 kişi hem büfecilere saldırdı hem de rastgele ateş etti!

Çorlu'da veresiye yazdırmak isteyen 3 kişi hem büfecilere saldırdı hem de rastgele ateş etti!
Çorlu'da girdikleri büfede veresiye yazdırmak isteyen 3 kişi önce büfedekilere saldırdı, sonra içeri ateş etti. Saldırganlar bir süre sonra geri dönüp bu defa hem komşu esnafı hem daha önce saldırdıkları kişileri darp etti.Olay,...

Çorlu'da girdikleri büfede veresiye yazdırmak isteyen 3 kişi önce büfedekilere saldırdı, sonra içeri ateş etti. Saldırganlar bir süre sonra geri dönüp bu defa hem komşu esnafı hem daha önce saldırdıkları kişileri darp etti.

Olay, sabah saat 05.50 sıralarında Çorlu'nun Şeyhsinan Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki bir büfede meydana geldi.

Büfeye gelen T.A., K.P. ve E.Ç., alışveriş yaptıktan sonra aldıklarını veresiye yazdırmak istedi. Büfeci O.G.'nin hesabın kime yazılacağını sorması üzerine tartışma çıktı. Bu sırada 3 kişi büfeci O.G. ile yanında bulunan kişiye tekme, yumruk ve içki şişeleriyle saldırdı. Ardından içlerinden biri üzerindeki tabancayı çıkarıp saldırdıkları 2 kişiye doğrultarak tehdit etti. Bu kişi büfeden çıkarken de tabanca ile içeriye doğru ateş açtı. Açılan ateşte şans eseri kurşunlar kimseye isabet etmedi. Olayı gören başka bir esnaf ise 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. 

Bu sırada uğradıkları şişeli ve yumruklu saldırıda yaralanan 2 kişi büfe önünde sağlık ekiplerini beklerken geri dönen saldırganlardan ikisi bu kez komşu esnaf A.D.'ye tekme ve yumruklarla saldırdı. Yaralanan 3 kişi sağlık ekipleri tarafından Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis, olayın ardından kaçan T.A., K.P. ve E.Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerle ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)