Depremleri zina ve faize bağladı, kadınların giyimini hedef aldı: Taş yağdırsa yeridir ya!

Depremleri zina ve faize bağladı, kadınların giyimini hedef aldı: Taş yağdırsa yeridir ya!
Sokak röportajında konuşan bir vatandaşın depremlerin fay hatlarından değil zina ve faizden kaynaklandığını ifade etmesi sosyal medyada gündem oldu.Zasparagas TV adlı Youtube kanalında konuşan vatandaş "Sanıyor musunuz ki şu...

Sokak röportajında konuşan bir vatandaşın depremlerin fay hatlarından değil zina ve faizden kaynaklandığını ifade etmesi sosyal medyada gündem oldu.

Zasparagas TV adlı Youtube kanalında konuşan vatandaş "Sanıyor musunuz ki şu depremler fay hattının kırılması yüzünden oluyor? Taş yağdırsa yeridir ya. Bir memlekette zina, faiz yayılmışsa orada kıtlık başlar. Osmanlı'nın kalesi olan İstanbul'u bile berbat hale getirdi. İşte dış güçlerin oyunlarıyla birileri parasalla satıldılar." dedi.

Kadınların giyimini de hedef alan vatandaş "Şu gözlerimiz harama bakmadan, harama değmeden evimize dönemiyoruz. İslam'a resmen balta vuruyorlar. İsmi ne Özgürlük. Ya daha ne kadar özgür olabilirsin Hanım kardeşim sen. Açmışsın açabileceğin kadar zaten her yerini. Daha ne istiyorsun yani. Sokaklarda afedersiniz herkesin merkep gibi zina etmesini mi istiyorsunuz" dedi.