Dolar düşsün diye evrene enerji gönderdi: Kış kış dolar, düş düş dolar, in dolar in

Dolar düşsün diye evrene enerji gönderdi: Kış kış dolar, düş düş dolar, in dolar in
Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından rekor üzerine rekor kıran dolar karşısında bir vatandaşın çözümü sosyal medyada gündem oldu.Sokak röportajında vatandaş ”Doların düşürülmesi ile ilgili bir araştırmam var. Evrene...

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından rekor üzerine rekor kıran dolar karşısında bir vatandaşın çözümü sosyal medyada gündem oldu.

Sokak röportajında vatandaş ”Doların düşürülmesi ile ilgili bir araştırmam var. Evrene enerji göndereceğiz” dedi ve kameraya dönerek evrene mesaj gönderdi.

Vatandaş şunları söyledi:

”Doların düşürülmesi ile ilgili bir araştırmam var. Evrene enerji göndereceğiz. Evrene iyi enerji gönderirsek telepati yoluyla doları bir haftaya kadar düşüreceğimize inanıyorum. Söz bir enerjidir. Bizlerde enerjilerimizi birleştireceğiz. İzleyenler benimle beraber tekrarlasınlar. Enerji enerji hoş geldin enerji, kış kış dolar, düş düş dolar, in dolar in, enerji enerji güle güle git enerji git. Biraz böyle insanlara espri gibi gelebilir ama biraz araştırıyorum Japon bilim adamları bu enerji ile ilgili çalışmaları da var. Benimle birlikte izleyenler tekrarlasın. Bir hafta sonra kısmet olursa tekrar görüşelim”