Emniyet şeridinde sivil polisten yol istedi: 4 bin TL ceza yedi

Emniyet şeridinde sivil polisten yol istedi: 4 bin TL ceza yedi
İstanbul'da bir motorcu, trafikten kurtulmak için emniyet şeridine girdi. Emniyet şeridinde sivil bir polisten yol isteyen motorcuya, 4 bin TL'lik cezadan yazıldı.İstanbul'un Yeşilkent Mahallesi. Bahçeli - Esenyurt Yanyol'unun emniyet...

İstanbul'da bir motorcu, trafikten kurtulmak için emniyet şeridine girdi. Emniyet şeridinde sivil bir polisten yol isteyen motorcuya, 4 bin TL'lik cezadan yazıldı.

İstanbul'un Yeşilkent Mahallesi. Bahçeli - Esenyurt Yanyol'unun emniyet şeridinde gerçekleşen olayda bir motosiklet sürücüsü, trafikten kurtulmak için emniyet şeridine girdi. Kulaklığını takarak emniyet şeridinde ilerleyen ve otomobillerin aralarından geçen sürücü, bir otomobil şoförü ile tartışma yaşayarak yol istedi.

Yol istediği aracın sivil polise ait olduğunu bilmeyen motor sürücüsü, sivil polislerden "Müzik açık, kulaklık var seni duyamıyorum." sözlerini söyleyerek geri çekilmelerini istedi. Sivil polisler "Tamam geç 'ceza' yazayım senin plakana" diyerek motorcuya cevap verseler de motorcu müzik dinlediğinden ötürü söylenenleri duymadı.

''Sürpriz sonlu"

Emniyet şeridine giren motorcu toplam 4064 Türk Lirası ceza yedi.

Bu anlar motor kamerasına yansırken motorcu yaşadığı bu olayı sosyal medya hesabından "Dertsiz başına dert açma :) Sürpriz sonlu" notuyla paylaştı.