Erdoğan ve BAE Lideri'nin Florya'daki bir restorandan ayrılma anları sosyal medyada gündem oldu

Erdoğan ve BAE Lideri'nin Florya'daki bir restorandan ayrılma anları sosyal medyada gündem oldu
UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ve Inter takımları karşı karşıya geldi. Futbol severler mücadeleyi izlemek için dünyanın dört bir yanından taraftarlar İstanbul'a akın etti. Final maçı için Türkiye'ye gelen...

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ve Inter takımları karşı karşıya geldi. Futbol severler mücadeleyi izlemek için dünyanın dört bir yanından taraftarlar İstanbul'a akın etti. Final maçı için Türkiye'ye gelen FIFA Başkanı Gianni Infantino ve UEFA Başkanı Aleksander Čeferin, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilerek bir görüşme gerçekleştirdi. Ardından Erdoğan, final maçını izlemek üzere İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na geldi.

Stadyumda, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan, FIFA Başkanı Infantino ve UEFA Başkanı Čeferin ile birlikte Erdoğan, final maçını yan yana izledi.

"Birlikte TOGG'u incelediler"

Öte yandan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan, çalışma ziyareti kapsamında Türkiye'ye geldi. Nahyan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Atatürk Havalimanı'nda bir araya geldi ve Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'u inceledi.

"El ele Florya'dan ayrıldılar"

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde ise, Erdoğan ile Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan'ın ele ele Florya'daki bir restorandan ayrıldıkları görüldü. Korumalar eşliğinde mekandan çıkan liderlerin görüntüsü dikkat çekti.