Erol Evgin: Laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti için sandığa gidin

Erol Evgin: Laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti için sandığa gidin
Usta sanatçı Erol Evgin, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda vatandaşlara sandık çağrısı yaptı. Evgin, "Herkese sesleniyorum; laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti için yani Türkiye Cumhuriyeti için sandığa gidin"...

Usta sanatçı Erol Evgin, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda vatandaşlara sandık çağrısı yaptı. Evgin, "Herkese sesleniyorum; laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti için yani Türkiye Cumhuriyeti için sandığa gidin" dedi.

Vatandaşları 28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde oy kullanmaya çağıran Evgin, şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili dostlar ve özellikle değerli gençler; ekonomi sıkıntılar, deprem, sel felaketleri, artan yoksulluk, kaçak göçmenler gibi sorunlarla güzel yurdumuz ve güzel insanlarımız zor günler geçiriyor.

Yurdunu seven ve ülkesine sahip çıkan herkese sesleniyorum; laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti için yani Türkiye Cumhuriyeti için sandığa gidin.

"Bir oydan ne olur?" demeyin; oyunuzu kullanın ve geleceğimize sahip çıkın. Oy kullanmak kutsal bir vatandaşlık borcudur."