Eski AKP’li belediye meclis üyesi Emrullah Kavuz, çocuklara İsveç bayrağı üzerine tuvaletlerini yaptırttı

Eski AKP’li belediye meclis üyesi Emrullah Kavuz, çocuklara İsveç bayrağı üzerine tuvaletlerini yaptırttı
Eski AKP Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasına tepki göstermek için çocukları kullandı.AKP Karabağlar eski Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, İsveç'te...

Eski AKP Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasına tepki göstermek için çocukları kullandı.

AKP Karabağlar eski Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakılmasına tepki göstermek için çocuklara İsveç bayrağı üzerine tuvaletlerini yaptırttı.

Kavuz, "Buradan; Türkiye'den İsveç hükümetine İsveç halkına polisine sesleniyoruz. Düşünce özgürlüğü adı altında milyarlarca Müslümanın kutsalı olan, kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına, hakaret edilmesine izin verdiniz. Şimdi görmüş olduğunuz gibi burada bu çocuklar da düşünce özgürlüklerini kullanarak sizin bayrağınıza çişlerini yapıyorlar. Düşünce özgürlüğünüzü kullanın! Evet görmüş olduğunuz gibi Türkiye'deki Müslüman çocuklar da düşünce özgürlüklerini kullanarak sizin bayrağınıza işiyorlar. Buradan tüm dünya Müslümanlarına sesleniyorum. Lütfen tepkilerinizi daha da arttırarak gösterin İsveç hükümetine" dedi.