Fransa'dan gelen gurbetçi: Türkiye'de hiçbir sorun yok, halk çok zengin

Fransa'dan gelen gurbetçi: Türkiye'de hiçbir sorun yok, halk çok zengin
Fransa'dan geldiğini söyleyen bir gurbetçi, katıldığı sokak röportajında Türkiye'de zenginlik olduğunu; herkesin elinde 80 milyarlık telefon, altında Jeep olduğunu söyledi, "Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi...

Fransa'dan geldiğini söyleyen bir gurbetçi, katıldığı sokak röportajında Türkiye'de zenginlik olduğunu; herkesin elinde 80 milyarlık telefon, altında Jeep olduğunu söyledi, "Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi benim hakım zengindir" dedi.

Medyali TV mikrofonuna konuşan gurbetçi kadın şöyle konuştu:

"Hiç sorun yok"

"Türkiye çok güzel, Türkiye'de zenginlik, yaşantı, hayat var. Ben Fransa'dan geldim, gurbetçiyiz. Türkiye cennet, kıymeti bilinmiyor. Her şey çok güzel, hiç sorun yok. Herkesin elinde bir telefon, 80 milyar olmuş. Yemek de çok, içmek de çok, yaşantı da güzel, hiçbir sorun yok.

"Ben Türkiye'de fakir görmüyorum"

Türkiye'nin halkı çok zengin. Fransa'da bu lüks arabaları göremedim. Yalan söylüyorlar, niye geçinemiyor? Bütün çocukların elinde 80 milyarlık telefon, altlarında Jeep. Ben Türkiye'de fakir görmüyorum. Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi benim hakım zengindir. "