Gurbetçi kadın: Türkiye'dekiler Avrupa'dakilerden daha iyi yaşıyor, bu ülkenin neresinde pahalılık var?

Gurbetçi kadın: Türkiye'dekiler Avrupa'dakilerden daha iyi yaşıyor, bu ülkenin neresinde pahalılık var?
Yurt dışından geldiğini söyleyen bir kadın, sokak röportajı sırasında, "Paramız yok deniyor, taksilere de biniliyor. Biz gurbetçiler binemiyoruz ama burada gezen vatandaşlar biniyor" dedi; pahalılıktan şikayet eden Türkleri...

Yurt dışından geldiğini söyleyen bir kadın, sokak röportajı sırasında, "Paramız yok deniyor, taksilere de biniliyor. Biz gurbetçiler binemiyoruz ama burada gezen vatandaşlar biniyor" dedi; pahalılıktan şikayet eden Türkleri eleştirdi.

YouTube kanalı Sokağın Gündemi mikrofonuna konuşan gurbetçi kadın, kendilerinin Avrupa'da Türklerin sandığından daha kötü durumda yaşadığını söyledi.

Gurbetçi kadın şöyle konuştu:

"Ben yurt dışından geldim. Gerçekten Türkiye'dekiler, Avrupa'dakilerden daha iyi yaşıyor. Evet biz gurbetçiler olarak, oradaki paramız burada bizim için değerli ama bizlerin de oradaki parası sizin şu an düşündüğünüz durumdan daha düşük durumda.

"Pastaneler dolu, kahvehaneler dolu"

Her şey çok pahalı deniyor, oysa pastaneler dolu, kahvehaneler dolu, müzikhaneler dolu. Paramız yok deniyor, taksilere de biniliyor. Biz gurbetçiler binemiyoruz ama burada gezen vatandaşlar biniyor. Ben anlayamadım, bu Türkiye'nin neresinde pahalılık var. Bakıyorum çevreye, herkes modern, normal hayatta, herkes en lüks şeyleri giyiyor ama hâlâ da pahalılık sorunu yapıyor."