"Hani nass vardı? Halk sormuyor çünkü Allah'tan geldiğine inanıyor"

"Hani nass vardı? Halk sormuyor çünkü Allah'tan geldiğine inanıyor"
Daha önce verdiği sokak röportajında söyledikleriyle günlerce sosyal medyada konuşulan vatandaş, bu defa da iktidarın "nass" söylemini eleştirdi, faiz politikasına tepki gösterdi. UBE HABER mikrofonuna konuşan vatandaş, şu ifadeleri...

Daha önce verdiği sokak röportajında söyledikleriyle günlerce sosyal medyada konuşulan vatandaş, bu defa da iktidarın "nass" söylemini eleştirdi, faiz politikasına tepki gösterdi.

UBE HABER mikrofonuna konuşan vatandaş, şu ifadeleri kullandı:

Allah fakirin düşmanı mı? Koca evrenin ve kainatın sahibi Allah, benim domates fiyatımla ilgilenmez. Bu kadar da cehalet olmaz. İnsan kendi dinini getirip bu kadar birilerine alet ettirir mi? Gerçek İslam bu değil.

"Hani nass vardı?"

Seçime kadar dedi ki 'nass ortada.' Faizi indirdi. Dünyanın hiçbir yerinde faiz indirerek enflasyonla mücadele edilmez. Muhafazakar seçmeni konsolide etmek için o yemi sağlam bir şekilde kullandı. Seçimden sonra da dedi ki faizi yükseltiyoruz. Hani nass vardı?

"Niye bu kadar insanı fakirleştirdiniz?"

2016 yılında Merkez Bankası'nın faiz oranı yüzde 24'ken dolar 6,5 liraydı. Bugün faiz oranı yüzde 25, dolar 27 lira. Niye bu ülkenin ayarlarıyla oynadınız, bu kadar insanı fakirleştirdiniz. Halk bunu sormuyor çünkü Allah'tan geldiğine inanıyor.

TIKLAYIN | İnşaat işçisi vatandaş: Ancak düşman tarafından kuşatılsaydık şartlar böyle olabilirdi