Hayatına son veren Ömer Koray Özbay'ın annesi: Kimse aramıyor bile, çünkü suçlular

Hayatına son veren Ömer Koray Özbay'ın annesi: Kimse aramıyor bile, çünkü suçlular
Baskı gördüğü ve kandırıldığı sebebiyle yaşamına son veren Türk Hava Yolları’nın (THY) yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services (TGS) çalışanı Ömer Koray Özbay, bugün Eskişehir'de toprağa veriliyor. Oğlunun...

Baskı gördüğü ve kandırıldığı sebebiyle yaşamına son veren Türk Hava Yolları’nın (THY) yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services (TGS) çalışanı Ömer Koray Özbay, bugün Eskişehir'de toprağa veriliyor. Oğlunun tabutu başında konuşan Kader Özbay, "Gençlerimizi öldürüyorlar. Torpille işe koyuyorlar. Benim oğlumu götürdüler" dedi.

TGS İstanbul istasyonunda uzun yıllar çalıştıktan sonra kariyerinde yeni bir sayfa açmak için Japonya‘ya giden ancak THY’de yetkili Serkan Gündüz‘ün baskılarının dayanılmaz olduğunu belirterek yaşamına son veren Ömer Koray Özbay, Serkan Gündüz’ün kendisini kandırdığını, hakkını aramak istediğinde ise Gündüz tarafından tehdit edildiğini açıklamıştı.

TIKLAYIN: THY çalışanı yaşamına son verdi: 3 yıldır işkence çekiyorum

Özbay'ın cenazesi bugün Eskişehir'de kaldırıldı. Cenazede konuşan Özbay'ın acılı annesi, "Benim oğlumun başını yediniz. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Hepsinin her şeyi ortaya çıkacak. Bunun hesabını soracağız milletçe. Benim oğlumu mahvettiler, benim oğlumun canına kastettiler. Benim çocuğum pırıl pırıldı. Bu muydu mükâfatı. Niye benim çocuğumu hedef aldılar. Kullandılar, paçavra gibi attılar benim evladımı. Ben onu bu günler için mi yetiştirdim. Hiç kimse aramıyor bile, çünkü suçlular. Dürüst insanların hali bu oluyor. Annelerin yürekleri yanıyor. Ben oğlumu böyle mi gönderecektim, böyle mi bekleyecektim. Adalet istiyoruz" dedi.

TIKLAYIN: THY’den hayatına son veren eski çalışanı hakkında açıklama