Hüseyin Çevik bu kez de kadınların kibarlığına müdahale etti: Adamın canını sıkma

Hüseyin Çevik bu kez de kadınların kibarlığına müdahale etti: Adamın canını sıkma
Verdiği vaazlarla gündem olmaya devam eden Hüseyin Çevik, şimdi de kadınları kibarlığını eleştirdi. Çevik, kadınlara, "Fazla kibar konuşma, fazla kırıtma. Adamın canını sıkma" dedi.Çevik, kadınların kibar konuşmaması...

Verdiği vaazlarla gündem olmaya devam eden Hüseyin Çevik, şimdi de kadınları kibarlığını eleştirdi. Çevik, kadınlara, "Fazla kibar konuşma, fazla kırıtma. Adamın canını sıkma" dedi.

Çevik, kadınların kibar konuşmaması gerektiğini çünkü karşısındaki erkeklerin bunu "yürümek" olarak algılayacağını iddia etti. Çevik'in söz konusu konuşması şöyle:

"Kadın diyor ki 'İşim gereği kibar olmak zorundayım'. Sen işin gereği kibar olursun da karşındaki sapık da diyor ki 'Bu bana yürüyor'. Ayet var kadınlar için. 'Sesinizi incelterek, kırıtarak konuşmayın. Kalbinde hastalık olanlar vardır.' Sen bilerek sesini inceltiyorsun, karşındakini tahrik etmek için yapıyorsun demiyorum. Halk TV'ye, Oda TV'ye malzeme vermek istemiyorum. Kediye, köpeğe, bebeğe, kendi öz kızına tecavüz eden var bu ülkede. İşte kalbinde hastalık olanlar onlar. Hanım kardeş, fazla kibar konuşma, fazla kırıtma. Adamın canını sıkma. Başlarım senin işine de kibarlığına da..."