Hüseyin Çevik: Cinsellik öncesi besmele çekilmezse şeytan ortak olur

Hüseyin Çevik: Cinsellik öncesi besmele çekilmezse şeytan ortak olur
Kendisini “hoca” olarak tanıtarak Youtube üzerinden dini sohbetler yayınlayan Hüseyin Çevik, "Cinsel münasebetten önce besmele çekilmezse şeytan o işe ortak olur. Ateistler, PKK'lılar, Marksistler bu yüzden çoğalıyor. Çocuklar...

Kendisini “hoca” olarak tanıtarak Youtube üzerinden dini sohbetler yayınlayan Hüseyin Çevik, "Cinsel münasebetten önce besmele çekilmezse şeytan o işe ortak olur. Ateistler, PKK'lılar, Marksistler bu yüzden çoğalıyor. Çocuklar besmelesiz" dedi.

İsmailağa Cemaati’ne yakın olduğu iddia edilen ama İsmailağa Cemaati tarafından “Bizimle alakası yoktur” denilerek hakkında suç duyurusunda bulunulan Hüseyin Çevik, yeni bir video yayımladı. Çevik, bu defa cinsel birliktelik öncesinde hangi duanın okunması gerektiğini açıkladı.

Sözlerine “Şeytan, besmelesiz ilişkiye ortak olur” diye başlayan Hüseyin Çevik, şöyle devam etti:

“Bu ayıp değil. Kürsüden bunu söyleyince herkes terbiyesiz diyor. Bunlar konuşulmalı. Cinsellik öncesi besmele çekilmezse o çocuk şeytana uyar. Marksistler, PKK’lılar, ateistler, deistler çoğalıyor. Az bile oluyor. Eskiler besmelesiz derdi, şimdilerde fırlama deniliyor. Bu çocuklar besmelesiz.”