Hüseyin Çevik yine kadınları hedef aldı: Gevşek gevşek muhabbetler, cıvık cıvık hareketler; sen hayırdır ya?

Hüseyin Çevik yine kadınları hedef aldı: Gevşek gevşek muhabbetler, cıvık cıvık hareketler; sen hayırdır ya?
Kendisini “hoca” olarak tanıtarak Youtube üzerinden dini sohbetler yayımlayan Hüseyin Çevik, yine kadınları hedef aldı. Başörtülü kadınlar hakkında konuşan Çevik, "Sözde kapalı ama her erkek ile gevşek gevşek muhabbet,...

Kendisini “hoca” olarak tanıtarak Youtube üzerinden dini sohbetler yayımlayan Hüseyin Çevik, yine kadınları hedef aldı. Başörtülü kadınlar hakkında konuşan Çevik, "Sözde kapalı ama her erkek ile gevşek gevşek muhabbet, cıvık cıvık hareketler... Sen nasıl bir insansın ya? Öyle bir dünya yok. Senin saçın haramken sen hayırdır ya? Gözümüze sokuyorlar. Sen Müslümansın, süslüman değilsin" dedi.

İsmailağa Cemaati’ne yakın olduğu iddia edilen ama İsmailağa Cemaati tarafından “Bizimle alakası yoktur” denilerek hakkında suç duyurusunda bulunulan Hüseyin Çevik, şu ifadeleri kullandı:

"Erkek kadına bakmayacak, kadın erkeğe bakmayacak. Bazı kadınlar var, gevşek… Niye gevşek; sözde kapalı ama her erkek ile gevşek gevşek muhabbet, cıvık cıvık hareketler... Sen nasıl bir insansın ya? Kapalı olsa da açık olsa da fark etmez. Bir kadın, yabancı erkeklerle gevşek gevşek konuşamaz. Başörtüsünü kafasının yarısından bağlıyor, önden saçlar çıkmış; sorsan senden benden Müslüman. Öyle bir dünya yok. Senin saçın haramken sen hayırdır ya? Gözümüze sokuyorlar. Sen Müslümansın, süslüman değilsin.

'Ben onu abi olarak görüyorum' diyor. Ama o seni başka bir şey olarak görüyor, beni konuşturma. İhtiyaç halinde erkeklerle konuşabilirsin ama onun haricinde boş muhabbet yapamazsın. Hanım ablaları özellikle ikaz ediyorum."