Hüseyin Çevik'ten İstanbul depremine ilişkin iddia: Şu anda AFAD konteynerlerine binlerce ceset torbası yerleştiriliyor

Hüseyin Çevik'ten İstanbul depremine ilişkin iddia: Şu anda AFAD konteynerlerine binlerce ceset torbası yerleştiriliyor
Kendisini “hoca” olarak tanıtarak Youtube üzerinden dini sohbetler yayımlayan Hüseyin Çevik, İstanbul depremiyle alakalı konuştuğu videoda devletin AFAD çadırlarına ceset torbası "yığdığını" ifade etti. İBB'yi de üstü...

Kendisini “hoca” olarak tanıtarak Youtube üzerinden dini sohbetler yayımlayan Hüseyin Çevik, İstanbul depremiyle alakalı konuştuğu videoda devletin AFAD çadırlarına ceset torbası "yığdığını" ifade etti. İBB'yi de üstü kapalı şekilde hedef alan Çevik " Falanca belediye yaptırmıyor falan at kayyumu keyfini mi bekleyeceğim onun" ifadelerini kullandı.

Çevik şu açıklamaları yaptı:

"İstanbul depreminde ortaya çıkacak moloz yığını 100 milyon ton ve söylenen şey şu; 5 sene boyunca 24 saat aralıksız harfiyat kamyonu gelse bitiremezler diyor. Bilim adamları her saniye 7 büyüklüğünde deprem olacak deniyor. Şu anda AFAD konteynerlerine binlerce ceset torbası yerleştiriliyor. Devlet deprem yığınağı yapıyor. Kötü mü yapıyor, iyi yapıyor. Devlet evvela ceset torbası yığacağına kentsel dönüşü hızlandırsın. Falanca belediye yaptırmıyor falan at kayyumu keyfini mi bekleyeceğim onun. Hükümet her yere zorunlu yapacak bunu"