Hüseyin Çevik'ten Özgür Demirtaş'a: İşine bak, başlarım senin ekonomine de sana da

Hüseyin Çevik'ten Özgür Demirtaş'a: İşine bak, başlarım senin ekonomine de sana da
Kendisini “hoca” olarak tanıtarak Youtube üzerinden dini sohbetler yayımlayan Hüseyin Çevik, ekonomist Özgür Demirtaş'ı hedef aldı. Çevik, "İşine bak, ekonomiyi düzelt. Başlarım senin ekonomine de sana da" dedi. İsmailağa...

Kendisini “hoca” olarak tanıtarak Youtube üzerinden dini sohbetler yayımlayan Hüseyin Çevik, ekonomist Özgür Demirtaş'ı hedef aldı. Çevik, "İşine bak, ekonomiyi düzelt. Başlarım senin ekonomine de sana da" dedi.

İsmailağa Cemaati’ne yakın olduğu iddia edilen ama İsmailağa Cemaati tarafından “Bizimle alakası yoktur” denilerek hakkında suç duyurusunda bulunulan Hüseyin Çevik, Arda Güler'in transferi için "Real Madrid formasında haç var. Müslüman olan o formayı giyemez" demişti.

Yayımladığı yeni videoda, Arda Güler ile ilgili sözlerine tepki gösteren Özgür Demirtaş ve Fatih Portakal'a yanıt veren Çevik, şu ifadeleri kullandı:

"Arda Güler’in avukatlarından cevap gecikmedi tabii ki. Benim o gün Arda’ya ettiğim duayı Allah aşkına anası babası etmiş midir? Fatih Portakal, işi gücü bırakmış haber yapmış; “Hüseyin senin konuştuğun YouTube, Amerika’nın” diyor… Özgür Demirtaş, ilgi alanı uzay, tıp, teknoloji olan vatandaş bizim İslami sohbetimiz için yorum yapmış. Özgür, “O mikrofonu da Haçlılar yaptı, konuşma” yazmış. Özgür işine bak sen, olmayan ilminle İslami işlere karışma. İlimsiz herif, cahil herif, ekonomiyi düzelt sen, bırak şimdi bana sarmayı. İşine bak, başlarım şimdi ekonomine de sana da.”