İmamoğlu'ndan "Erdoğan duysun, her şey çok güzel olacak" diyen gence: Kerata yakacak şimdi burayı

İmamoğlu'ndan "Erdoğan duysun, her şey çok güzel olacak" diyen gence: Kerata yakacak şimdi burayı
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Sultanbeyli'de gerçekleştirdiği mitingde sahneye gelen gencin, "Her şey güzel olacak, Recep Tayyip...

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Sultanbeyli'de gerçekleştirdiği mitingde sahneye gelen gencin, "Her şey güzel olacak, Recep Tayyip Erdoğan duysun bunları" sözleri sonrası mikrofonu alarak, "Kerata yakacak şimdi burayı. Başına iş alacak" dedi.

14 Mayıs seçimleri öncesi mitinglerini hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli'de vatandaşlara hitap etti. Konuşma sırasında sahneye çıkan bir genç, İmamoğlu'na sarıldı. Daha sonra İmamoğlu, "Şu metro filmini açında da ben biraz dertleşeyim" diyerek genç ile sohbet etti.

Daha sonra gencin "Her şey güzel olacak, Recep Tayyip Erdoğan duysun" demesi üzerine mikrofonu alan İmamoğlu, "Kerata. Yakacak burayı. İş alacak başına" dedi.

TIKLAYIN - Ağlayarak sahneye çıktı, İmamoğlu’na sarıldı