İnce’den ilke dersi

İnce’den ilke dersi
Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon programına tekrar konuk oldu. CHP listelerinde eski AKP'li isimlerin milletvekili adayı gösterilmesine tepki gösteren İnce'nin...

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon programına tekrar konuk oldu. CHP listelerinde eski AKP'li isimlerin milletvekili adayı gösterilmesine tepki gösteren İnce'nin daha sonra "Geçmişte Erdoğan’ı desteklemiş insanlara 'Orada kalın siz' dersek bu seçimi nasıl kazanacağız?" ifadelerini kullanması sosyal medyada gündem oldu.

Muharrem İnce, "Ben ilkeli adamım kardeşim. Şu anda CHP listelerinde ve AKP listelerinde, hangisinde daha fazla AKP'li kurucu var? 77 kişi, bu mu vefa?" dedi.

İnce'nin Memleket Partisi milletvekili adayının Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan portresi önünde fotoğrafı olmasına dair soruya verdiği "Geçmişte Erdoğan’ı desteklemiş insanlara 'Orada kalın siz' dersek bu seçimi nasıl kazanacağız?" yanıtı gündem oldu.