Kılıçdaroğlu'ndan elini öpmek isteyen küçük çocuğa: Ben öpeyim

Kılıçdaroğlu'ndan elini öpmek isteyen küçük çocuğa: Ben öpeyim
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elini öpmek isteyen çocuğa "Ben öpeyim" dedi. Millet İttifakı’nı oluşturan altı siyasi partinin genel başkanları, İstanbul ve Ankara Büyükşehir...

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elini öpmek isteyen çocuğa "Ben öpeyim" dedi.

Millet İttifakı’nı oluşturan altı siyasi partinin genel başkanları, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları ile ittifakın diğer büyükşehir belediye başkanları, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde, her biri ayrı bir ilde olmak üzere deprem bölgesinde vatandaşlarla Halil İbrahim Sofrası Buluşması’nda bir araya geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu da bu kapsamda Adıyaman'da depremzedelerle buluştu. Kılıçdaroğlu, ilk olarak Adıyaman Belediyesi Mezarlığı'na giderek depremde yaşamını yitiren vatandaşların mezarlarını ziyaret etti, mezarlara karanfil bırakarak dua etti. 

Kılıçdaroğlu'nun Besni’deki bir kahvehanede vatandaşlarla çay içerek sohbet ettiği sırada, bir çocuk bayramlaşmak istedi. Kılıçdaroğlu, elini öpmek isteyen çocuğa, “Ben öpeyim” dedi. Ardından çocuğun elini öpmesine izin veren. Kılıçdaroğlu da çocuğun elini öptü.