Kılıçdaroğlu'nun mitingine katılan vatandaştan Erdoğan'a: Ağzı bozuk, terbiyesiz

Kılıçdaroğlu'nun mitingine katılan vatandaştan Erdoğan'a: Ağzı bozuk, terbiyesiz
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingine katılan bir vatandaş, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik olarak, "75 yaşındayım böyle cumhurbaşkanı...

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingine katılan bir vatandaş, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik olarak, "75 yaşındayım böyle cumhurbaşkanı ne duydum ne biliyorum. Ağzı bozuk, terbiyesiz. İnsan yurttaşlarına öyle hitap eder mi?" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun dün Nevşehir'de gerçekleştirdiği mitinge katılan bir vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlara yönelik ifadelerine tepki göstererek, “75 yaşındayım, böyle bir Cumhurbaşkanı görmedim. Ağzı bozuk ve terbiyesiz. Halka neler söylüyor? İnsan yurttaşlarına öyle hitap eder mi? Neler söylüyor, kadınlara bilhassa” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun kazanması için ellerine kına yakan bir vatandaş ise alışveriş yapamadıklarını belirterek, “Pazara çıkamıyoruz. İnşallah bu (Kılıçdaroğlu) başa geçecek de iyi olacağız. Elimi kınaladım, bugün buraya gelmek için. Kılıçdaroğlu gelecek diye kınaladım” dedi. Vatandaş, kınanın anlamını ise “İnşallah olacak ve sevgi anlamına geliyor” diye açıkladı.  

Kılıçdaroğlu’na “En azından dürüst bir insan” diyen bir başka vatandaş da “Ölene kadar da Kılıçdaroğlu’yum. Dürüstlüğü, insanlığı için. Adamlığı için. Varsa Kılıçdaroğlu, yoksa da. Ömrümün sonuna kadar” diye vurguladı.