Kimlik göstermeyi reddeden kişiler, sinir krizi geçirip polise saldırmaya çalıştı

Kimlik göstermeyi reddeden kişiler, sinir krizi geçirip polise saldırmaya çalıştı
Bursa'da iki vatandaş, polisler tarafından kimlik sorgulanmasına tabi tutuldu. Kimliklerini vermek istemeyen vatandaşlar, sinir krizi geçirip polise saldırmaya çalıştı. İnegöl'de bir cadde üzerinde kimlik kontrolü yapan üç polis...

Bursa'da iki vatandaş, polisler tarafından kimlik sorgulanmasına tabi tutuldu. Kimliklerini vermek istemeyen vatandaşlar, sinir krizi geçirip polise saldırmaya çalıştı.

İnegöl'de bir cadde üzerinde kimlik kontrolü yapan üç polis memuru, genel bir kontrol amaçlı iki şahsı durdurdu. Kimlik vermeyi reddeden şahıslar, polislerle tartışmaya başladı. Şahıslardan biri İçişleri Bakanlığı'nda bir görevli olduğunu iddia ederek polislerden kimlik göstermesini istedi. Polis ise "Ben memurum şu anda" diyerek üniformasını gösterdi. Polisin kimliğini göstermesi durumunda kendi kimliğini de göstereceğini ifade eden şahıs, polislerle sözlü atışmayı sürdürdü.

Sonrasında ise yanında bulunan bir diğer şahıs ise "Sen polissen ben de askerim" diye cevap verdi. Polisler ile şahıslar arasında süren tartışmanın büyümesi üzerine sinir krizi geçiren şahıs polislerin üzerine yürüyerek "Çıkar vur" diye bağırdığı görüldü.

Polisler olay karşısında sakinliğini korumaya devam ederken, şahıslar çevreden uzaklaşmaya çalıştı.