Konya'da CarrefourSA mağazasında İsrail'e protesto: Aldığınız mallar mazlumlara kurşun olarak gidiyor

Konya'da CarrefourSA mağazasında İsrail'e protesto: Aldığınız mallar mazlumlara kurşun olarak gidiyor
Konya'da bir AVM'de bulunan CarrefourSA marketine gelen bir şahıs telefonunda yazılı metni okuyarak İsrail mallarını boykot edilmesine yönelik protesto düzenledi.7 Ekim'den bu yana devam eden ve birçok Gazzeli sivilin hayatını kaybetmesine...

Konya'da bir AVM'de bulunan CarrefourSA marketine gelen bir şahıs telefonunda yazılı metni okuyarak İsrail mallarını boykot edilmesine yönelik protesto düzenledi.

7 Ekim'den bu yana devam eden ve birçok Gazzeli sivilin hayatını kaybetmesine sebep olan İsrail-Filistin çatışmaları 1 aydan fazla süredir devam ediyor. Bu süreçte de Türkiye'de İsrail'e ve İsrail menşeli birçok ürüne karşı başlatılan protesto gösterileri ve boykot çağrılarına her gün bir yenisi ekleniyor. Dün bir Kocaeli'de bir Starbucks şubesinde bir grup müşterilerin masalarından kahvelerini alarak yere dökmüştü.

Bugün de Konya'da bir kişi CarrefourSA mağazasında İsrail mallarını boykot etme çağrısı yaparak mağazada bildiri okuyarak protesto gösteri düzenledi. Protesto yapan kişi "Aldığınız bu mallar mazlumlara kurşun olarak gidiyor" dedi.